30-31 August 2022
Leibniz Universität Hannover
Europe/Berlin timezone
The Open Science Festival is a joint event of Leibniz University Hannover (LUH) and Leibniz Information Centre for Science and Technology (TIB)

Das Open Science Festival soll Austausch und Impulse zu offenen Wissenschaftspraktiken mit internationalen Expert*innen und praxisbezogenen Workshops bieten. Es soll ein Ort sein, um sich mit anderen Wissenschaftler*innen zu vernetzen, die bereits offen arbeiten oder damit beginnen möchten. Die Veranstaltung wird sowohl in deutscher als auch in englischer Sprache stattfinden: Die Panels finden in englischer Sprache statt. Die Workshops haben eine Kennzeichnung für die dort genutzte Sprache (en/de).

Exchange ideas and insights on open science practices with (inter-) national experts at the Open Science Festival in Hannover. The event will be held in both German and English: Panels will be held in English. The workshops have a label for the language used there (en/de).

Wie kann ich teilnehmen? / How can I participate?

All inclusive Ticket

• Die Teilnahmegebühr für das Festival in Höhe von 97,00 Euro beinhaltet die Teilnahme an den Panels, den angebotenen Workshops und ist inklusive Verpflegung (2 mal Mittagessen & Getränke, Ice Breaker Event am 29.8.22). / The participation fee for the festival of 97,00 Euro includes the participation in the panels, the offered workshops and is inclusive of catering (2 times lunch & drinks, Ice Breaker Event on 29.8.22).

Panels Only Ticket (LUH)

• Mitglieder der LUH haben die Möglichkeit sich ausschließlich für die Panels anzumelden. Die Teilnahme ist in diesem Fall kostenfrei, es wird keine Verpflegung bereitgestellt. / Members of LUH have the possibility to register for the panels only. In this case, participation is free of charge, no catering will be provided.

Eine frühe Anmeldung lohnt sich! Die Workshop-Plätze sind begrenzt. Anmeldeschluss ist am 14. Juli 2022.
Early registration is worthwhile! Workshop places are limited. Registration deadline is July 14, 2022.

Starts
Ends
Europe/Berlin
Leibniz Universität Hannover
Lichthof
Welfengarten 1 30167 Hannover
Go to map
Registration
Registration for this event is currently open.